Nieuwsbrief

Houd iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwsbrief

Een email nieuwsbrief zorgt niet alleen voor het onderhouden van je relaties en klanten. Maar ook een verhoogde omzet. Een email nieuwsbrief  zorgt dat klanten, leveranciers op de hoogte zijn van de ontwikkelingen bij je bedrijf en eventuele aanbiedingen.

 

Heb je geen tijd om aan de slag te gaan met het bouwen van een email template en deze te onderhouden? Of is de kennis niet in huis voor het ontwerpen, bouwen, testen en implementeren van een succesvolle e-mail template? Dan is het wellicht interessant om een compleet op maat gemaakte template door ons te laten maken speciaal afgestemd op je specifieke wensen en huisstijl.

 

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij de volledige campagne voor je verzorgen. In overleg spreken we een tijdstip af wanneer de nieuwsbrief verzonden moet worden. Dit kan bijvoorbeeld maandelijks, wekelijks of een keer per kwartaal zijn. Een week voor de afgesproken data nemen we contact op om de items door te nemen. Vervolgens zetten wij deze in een bestaande of nieuwe template. Pas na een eindcontrole van jullie kant wordt de nieuwsbrief pas verzonden. Zo heb je nergens meer omkijken naar.

Naam

Email

Telefoon

Bericht