Logo Ontwerp

Er is maar één kans om een eerste indruk te maken

Op zoek naar een vernieuwend logo ontwerp Wageningen? Of kan je huidige logo een opfrisbeurt gebruiken? Wij geven graag advies in het vinden van het juiste ontwerp.

 

Het juiste logo ontwerp geeft in één oogopslag de eerste indruk van je bedrijf of organisatie. Het is een kenmerkend onderdeel van je visuele identiteit. Je zou kunnen zeggen: Het imago van je onderneming om je te onderscheiden van je concurrenten. Samen met jouw gaan wij op zoek  naar de juiste uitstraling voor de te bereiken doelgroep. Klassiek en luxe of juist Strak en modern.

 

In een persoonlijk gesprek gaan wij achterhalen wat je doelstellingen zijn en met die in het achterhoofd vragen wij je om een aantal voorbeelden te zoeken van logo’s die je aanspreken. Hierin gaan wij op zoek naar overeenkomsten. Vanuit deze basis gaan we starten met het ontwerpen van het nieuwe gezicht van je onderneming. Het begint met ontwerpen die met de hand worden geschetst en de beste concepten worden vervolgens uitgewerkt op de computer.

 

Na een aantal revisierondes waarop je steeds feedback kan geven, komen wij tot het eindresultaat: Een logo, beeldmerk dat het juiste gevoel en uitstraling uitdraagt.

 

Naam

Email

Telefoon

Bericht

Logo ontwerpEen greep uit onze portfolio