Logo ontwerp

Er is maar één kans om een eerste indruk te maken

Ben je op zoek naar een professioneel logo ontwerp Ede? Of wellicht kan je huidige logo een opfrisbeurt gebruiken? Wij helpen je hiermee graag verder.

 

Een goed logo ontwerp geeft in één enkele oogopslag een eerste indruk van je bedrijf of organisatie. Het is een kenmerkend onderdeel van je visuele identiteit. Je zou ook kunnen zeggen: Het imago van je onderneming om je te kunnen onderscheiden van je concurrenten. Samen met jouw gaan wij op zoek naar de juiste uitstraling voor de te bereiken doelgroep. Of dit nu klassiek en luxe is of juist strak en modern.

 

In een persoonlijk gesprek proberen wij te achterhalen wat je doelstellingen zijn en met deze in ons achterhoofd vragen wij je om een aantal voorbeelden te zoeken van logo’s die je aanspreken. Hierin gaan wij kijken of we overeenkomsten kunnen vinden. Vanuit deze basis gaan we starten met het ontwerpen van het nieuwe beeldmerk van je onderneming. We beginnen met het maken van verschillende schetsen en de beste concepten hiervan worden vervolgens uitgewerkt op de computer.

 

Na meerdere revisierondes waarop je uiteraard steeds feedback kan geven, komen wij tot het eindresultaat: Een logo dat het juiste gevoel en uitdraagt.

Naam

Email

Telefoon

Bericht

Logo ontwerpEen greep uit onze portfolio