FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen

GRAFISCH ONTWERP

Dit hangt volledig af van de wensen voor het logo, waar het voor gebruikt gaat worden en het aantal revisierondes. Een logo is eigenlijk altijd maatwerk, daarom plannen wij altijd een afspraak in om alle wensen door te nemen en hier een passend voorstel voor te maken.

Na de betaling zijn de volledige auteursrechten van jou. Niemand anders mag zonder jouw toestemming gebruik maken van het ontwerp.

Jazeker, je krijgt uiteraard alle bronbestanden opgeleverd. Het pakket bestaat uit alle bestandsformaten voor zowel web, print, als druk.

Vul onderstaand formulier in en wij proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

ONLINE MEDIA

Dit hangt volledig af van de wensen voor de website, het aantal pagina’s, de doelgroep. Een website is altijd maatwerk, daarom plannen wij altijd een afspraak in om alle wensen door te nemen en hier een passend voorstel voor te maken.

Als de opdracht is gegeven voor het laten bouwen van een website, dan kunnen wij direct aan de slag. Wij ontvangen wel graag zo snel mogelijk foto’s, teksten en eventueel het logo voor de website. Na het ontvangen van alle documenten hebben wij 3 tot 4 weken nodig om de website te bouwen, te testen en online te zetten.

De websites van Giraphic design zijn gebouwd met behulp van de open source software van WordPress. De vormgeving is gebaseerd op een professioneel en uitgebreid thema. Dit thema wordt vervolgens volledig aangepast naar jouw wensen inclusief bedrijfskleuren, foto’s en logo. Het resultaat is een 100% unieke website voor je bedrijf.

Jazeker! Met de “open source” software van WordPress bent u in staat om alle teksten en afbeelding zelf te wijzigen en aan te passen. Werken met WordPress is erg gemakkelijk en is goed aan te leren.

Jazeker! Met WordPress is het mogelijk om zelf pagina’s en berichten (bijvoorbeeld nieuwsberichten) toe te voegen. Hiernaast kunt u ook bijvoorbeeld de volgorde van de pagina’s en nieuwsberichten makkelijk aanpassen.

De website blijft geheel jouweigendom. Omdat de CMS software van WordPress “open source” is, kan je ook de software blijven gebruiken. Bij ons ben je totaal onafhankelijk!

Vul onderstaand formulier in en wij proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.