FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat mijn website online staat?

Als u de opdracht heeft gegeven voor het laten bouwen van een website, dan kunnen wij alvast direct aan de slag. Wij ontvangen wel graag zo snel mogelijk van u de foto’s, de teksten en eventueel het logo voor de website. Na het ontvangen van alle documenten hebben wij 3 tot 4 weken nodig om de website te bouwen, te testen en online te zetten.

Hoe uniek is mijn website?

De websites van Giraphic design zijn gebouwd met behulp van de open source software van WordPress. De vormgeving is gebaseerd op een professioneel en uitgebreid thema. Dit thema wordt vervolgens volledig aangepast aan uw wensen inclusief bedrijfskleuren, foto’s en logo. Het resultaat is een 100% unieke website voor uw bedrijf.

Welke garantie bieden jullie?

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Daarom geven wij u een 100% niet goed geld terug garantie. Bent u niet tevreden over uw website? Dan zit u nergens aan vast en hoeft u niet te betalen!

Kan ik mijn website zelf beheren?

Jazeker! Met de “open source” software van WordPress bent u in staat om alle teksten en afbeelding zelf te wijzigen en aan te passen. Werken met WordPress is erg gemakkelijk en is goed aan te leren.

Kan ik zelf pagina’s en berichten toevoegen?

Jazeker! Met WordPress is het mogelijk om zelf pagina’s en berichten (bijvoorbeeld nieuwsberichten) toe te voegen. Hiernaast kunt u ook bijvoorbeeld de volgorde van de pagina’s en nieuwsberichten makkelijk aanpassen.

Wat gebeurt er als ik bij jullie weg ga?

De website blijft geheel uw eigendom. Omdat de CMS software van WordPress “open source” is, kunt u ook de software blijven gebruiken. Bij ons bent u totaal onafhankelijk!

Krijg ik de volledige auteursrechten van mijn logo?

Ja, de volledige auteursrechten zijn van jou. Niemand anders mag zonder jouw toestemming gebruik maken van het ontwerp.

Krijg ik alle bronbestanden van mijn grafisch werk?

Jazeker, je krijgt uiteraard van ons alle bronbestanden opgeleverd. Het pakket bestaat uit elk bestand mogelijk. Voor zowel web, print, als druk.

Staat je vraag er niet bij?

Vul het formulier hiernaast in en wij proberen deze zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.

“Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!``
“Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!``


Gerralt van Soest
Eigenaar, Giraphic design

Naam

Email

Telefoon

Bericht